Yritys 2019-12-11T12:55:50+02:00

Rainset urakoi
pihatyöt ammattitaidolla

Pihatöitä vuodesta 2003

Rainset Oy on vuonna 2003 perustettu, viherrakentamiseen ja kivitöihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Työllistämme 10 piharakentamisen asiantuntijaa, ja palvelemme yksityisasiakkaiden tarpeita pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella. Vapaa-ajan asuntojen pihatoteutuksia teemme ympäri Suomen.

Toimintaperiaatteenamme on ollut alusta asti toteuttaa asiakkaidemme toiveiden ja käyttötarpeiden mukaaan tarkoin räätölöityjä, tinkimättömän laadukkaita piharatkaisuja. Tarvitsitpa asiantuntijan apua sitten talosi tai vapaa-ajan asuntosi puutarhan, kivetysten, maanrakennuksen tai terassin toteutuksessa, Rainsetin asiantuntijat huolehtivat pihatöidesi toteutuksesta kustannustehokkaasti ja aikatauluista kiinni pitäen.

Toimivan piharatkaisun toteuttaminen lähtee huolellisesta suunnittelusta. Tarkoin valikoidut yhteistyökumppanimme laativat sinulle pihasuunnitelman ja me huolehdimme lopusta. Monipuolisen konekantamme sekä piharakentamisen eri osa-alueisiin erikoistuneen henkilökuntamme ansiosta voimme huolehtia kaikista pihaprojektisi rakennusvaiheista – aina viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. Näin saat kaikki projektiisi liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta, ja voit asioida kaikissa pihatöitäsi koskevissa kysymyksissä saman luotettavan toimijan kanssa.

Pihatyöt Helsinki

Ota meihin yhteyttä – aloitetaan unelmiesi pihan toteutus jo tänään!

Yhteystiedot