Omakotitalo, Juva 2018-02-19T14:31:51+02:00

Project Description

Omakotitalo, Juva: puutarha- ja kivityöt

Kesällä 2015 vastasimme Juvalla sijaitsevan omakotitalon pihatoteutuksesta puutarha- ja kivitöineen. Vastavalmistunut, maalaistalotyylinen kohde on rakennettu rinnetontille, jossa on useampi metri korkeuseroa. Piha suunniteltiin ja toteutettiin maalaisteemaan kauniisti sointuvaksi kokonaisuudeksi.

Kohteen puutarhatöihin lukeutuivat nurmikoiden, kukkien, marjapensaiden sekä omenapuiden istutukset. Kivityöt toteutimme kotimaisella liuskekivellä, josta rakensimme päärakennukselta rantaan vievät portaat, pation, penkereet sekä muurin.

Työn tilaaja, juvalainen yrittäjä Hannu Summanen kiittää Rainsetiä hyvästä palvelusta ja pienimpiä yksityiskohtia myöten laadukkaasta työstä.

– Olen todella tyytyväinen pihani toteutukseen. Erityisesti liuskekivestä tehdyt kivityöratkaisut ovat upeita ja kertovat erittäin korkeatasoisesta osaamisesta.

Asiakasta miellytti myös se, kuinka Rainsetin asiantuntijat tarjosivat ammatillista näkemystään kohteen yksityiskohtien hiomiseen.

– Projektin toteutuksen aikana Rainsetilta ehdotettiin, että kiviportaisiin saisi lisää näyttävyyttä asentamalla niihin valaistuksen. Näin portaista tuli vielä upeammat kuin alkuperäissuunnitelmissa. Tämä on hyvä esimerkki Rainsetin kokonaisvaltaisesta palveluasenteesta, hän kiittää.