Terassit 2020-01-15T18:31:15+02:00

Rakennamme terassit ja pergolat.

Terassit ja piharakenteet

Toteutamme omaan käyttötarkoitukseesi upeat räätälöidyt terassirakenteet, terassikaiteet, näkösuojaseinäkkeet ja terassikatokset, sekä pergolat valitsemallasi ja mieleisilläsi materiaalilla. Terassin rakentaminen räätälöidysti on meille arkipäivää, joten tarvittaessa ammattilaisemme avustavat sinua suunnitelmissasi ja valinnoissasi, jotta saat parhaan mahdollisen terassikokonaisuuden ja lopputuloksen.

Onko unelmiesi terassi tai oleskelualue rakennettu komposiittilaudasta, lehtikuusesta tai vaikkapa lämpöpuusta? Vai haaveiletko terassille porealtaasta tai paljusta ja kesäkeittiöstä kaikilla mukavuuksilla?

Palvelemme ja toimimme joustavasi ammattitaitoisella ja osaavalla porukallamme oli kyseessä sitten omakotitalo, kerrostalo tai vapaa-ajanasunto. Toteutamme piharakenteet ja terassikohteet ammattiylpeydellä työn laajuudesta riippumatta.

Toimimme pääosin Etelä-Suomen alueella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa, mutta hommiin lähdetään tarvittaessa myös laajemmalle Uudellamaalla. Kysy rohkeasti tarjousta myös muualta Suomesta, olemmehan tehneet näyttäviä terasseja myös esimerkiksi Lahteen, Mikkeliin ja Puumalaan.

Toimitamme myös alumiiniset Finntiia aitaelementit, kaiteet terassille ja isommatkin portit asennettuina. Porealtaiden erilaiset pohjatyöt ja sähkötyöt onnistuvat kätevästi myös kauttamme.

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin terassin rakentamisesta ja terassin suunnittelusta, joten ota rohkeasti yhteyttä kysymyksesi kanssa tai anna meidän suunnitella kanssasi yhdessä unelmiesi oleskelupiha.

Ota meihin yhteyttä – aloitetaan unelmiesi pihan toteutus jo tänään!

Yhteystiedot