Maanrakennus 2020-01-15T18:36:58+02:00

Pihojen maanrakennustyöt.

Maanrakennus

Rainsetilta saat ammattitaidolla kaikki tarvittavat pihatöihin liittyvät maanrakennuspalvelut aina piharakenteiden pohjatöistä salaojituksiin. Suoritamme myös katuliitokset sekä kaivorakenteet putkivetoineen ja eristeineen.

Kauttamme saat myös rantarakentamiseen apua, olipa sitten kyse hiekkarannan tekemisestä tai rannan pengertämisestä. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua myös haastavimmissakin kohteissa.

Monipuolinen ja uusi konekantamme, sekä kokenut henkilökuntamme takaavat projektisi onnistumisen. Käytössämme on myös kuorma-auto hiab-nostimella ja kouralla, joten nostot ahtaisiinkin paikkoihin onnistuvat. Lisää tietoa ja kuvia kalustostamme löytyy täältä.

Olemme tarjonneet jo yli 15 vuotta maanrakennuspalveluita Etelä-Suomen alueella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa, mutta toteutamme erilaisia projekteja mielellämme myös laajemmin Uudellamaalla. Kysy rohkeasti tarjousta myös muualta Suomesta, sillä olemme tehneet erilaisia toteutuksia myös esimerkiksi Lahteen, Mikkeliin ja Puumalaan.

Ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan sinulle yhdessä unelmiesi piha!

Kivityöt Helsinki

Ota meihin yhteyttä – aloitetaan unelmiesi pihan toteutus jo tänään!

Yhteystiedot