Kivityöt muureista portaisiin ja laatoituksiin.

Kivityöt 2020-01-22T17:43:15+02:00

Kivetystyöt

Kivityöt ja laaja kivityöosaamisemme erilaisissa materiaaleissa, sekä pitkä kokemuksemme vaativissakin kohteissa takaa sinulle varmasti parhaan lopputuloksen. Toteutamme ammattitaidolla mm. pihakiveykset, luonnonkiviverhoilut, tukimuurit ja liuskekiveykset.

Palvelemme ja toimimme joustavasi ammattitaitoisella ja osaavalla porukallamme oli kyseessä sitten omakotitalo, kerrostalo tai vapaa-ajanasunto. Toteutamme kivityöt ammattitaidolla työn laajuudesta ja vaatimustasosta riippumatta.

Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa, mutta teemme mielellämme kivitöitä tarvittaessa myös laajemmalle Uudellamaalla. Kysy rohkeasti tarjousta myös muualta Suomesta, sillä olemme tehneet laajojakin toteutuksia myös esimerkiksi Lahteen, Mikkeliin ja Puumalaan.

Oli sitten kyse muurista, portaista tai vaikkapa laatoitetusta oleskelualueesta toteutettuna betoni-tai luonnonkivillä, niin annamme mielellämme tarjouksen työstä materiaaleineen. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan kivityöt yhdessä.

Kivityöt Kauniainen

Ota meihin yhteyttä – aloitetaan unelmiesi pihan toteutus jo tänään!

Yhteystiedot