Kotoisa kausi 5 2024-04-03T10:00:15+03:00

Suositun remontointi- ja sisustusohjelman viidennellä kaudella Kotoisan supertiimi pääsee jälleen toteuttamaan upeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoille. Katsojat pääsevät muun muassa näyttelijä Sari Havaksen uudistuvaan kotiin sekä aviopari Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan pihan muodonmuutoksen keskelle.

MTV:n Kotoisan viidennellä tuotantokaudella sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja korjausrakentaja Rickard Carlsson toteuttavat kohteissa näyttäviä ja kekseliäitä muutoksia. Myös pihoilla nähdään yllätyksiä ja mylläyksiä, joista vastaavat pihasuunnittelija Helga Andersson sekä viherrakentajaveljekset Arto Kontio ja Tero Kontio. Viides kausi laajenee Kotoisa 48 h – superstailaukset -erikoisjaksojen voimin, joissa Niina ja Rickard loihtivat upeita muutoksia vain 48 tunnissa.

Tällä kaudella muutoksia tehdään yhteensä 11 jakson verran. Tiedossa on suuria ja näyttäviä muutoksia sekä inspiroivia kohteita, jotka voivat innostaa jokaista kodin tuunaajaa. Kohteissa on mukana monenlaisia koteja isoista omakotitaloista yksiöihin. Pääsemme näkemään erikoisempiakin ratkaisuja, kun pariskunnan city-yksiöstä pyöräytetään toimiva kaksio, jossa etätyöskentely on ajankohtaisesti otettu huomioon. Varastona toimivasta ullakkotilasta Kirkkonummella puolestaan otetaan kaikki potentiaali irti ja sinne kehitetään viisihenkiselle perheelle muunneltava monitoimitila. Sari Havaksen ja Risto Saikon Westendin omakotitalon yläkerta kokee upean muutoksen, kun Niina suunnittelee ranskalaistyylisen keittiön ja alakerta puolestaan remontoidaan paratiisimaiseksi allasosastoksi. Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan merellisissä maisemissa sijaitseva piha kokee kaudella täydellisen muodonmuutoksen, kun kivinen sorapiha muuntuu luontoa mukailevaksi koko perheen pihaksi.

Jakso 3

Tuijan ja Eeron kakkoskoti

Lue Lisää

Jakso 6

Piha metsän laidalla

Lue Lisää

Jakso 8

Rivitalon kaksi pihaa

Lue Lisää

Jakso 10

Mökkitunnelmaa kotipihalla

Lue Lisää

Jakso 11

Kulmikas paritalon piha

Lue Lisää